eTaikan vuoden 2019 tärkeimmät tuoteuudistukset

eTaikan vuoden 2019 tärkeimmät tuoteuudistukset

Vuosi 2019 on ollut meille tavanomaista merkittävämpi. Olemme pitkin vuotta tehneet isoja uudistuksia palveluumme. Starttasimme uuden eTaika-blogin, jossa julkaisemme säännöllisesti uusia asiantuntija-artikkeleita osaamisen kehittämisen maailmasta. Lisäksi yrityksemme täytti 15 vuotta ja voimme ylpeänä muistella kuluneita vuosia.

Mutta tässä artikkelissa keskitymme muistelemaan tuotekehitystiimimme merkittävimpiä saavutuksia nyt päättyvänä vuonna. Nämä sekä muutkin uudistukset perustuvat saamaamme asiakaspalautteeseen. Tahdommekin kiittää teitä kaikista tekemistänne huomioista. Yhdessä viemme eTaika-palvelua jatkossakin yhä käyttäjäystävällisempään suuntaan!

Työpöytä

Koulutussuunnittelijan työpöytä

Koulutusten ja tapahtumien päivittäinen hallinta on nyt paljon entistä nopeampaa ja suoraviivaisempaa. Yksinkertaistimme käyttöliittymää julkaisemalla uuden työpöytänäkymän.

Listauksessa näytetään kaikki tapahtumahallinnassa luodut koulutukset ja tapahtumat asiakaskohtaisesti asetuksista määriteltävine lisätietosarakkeineen. Lisäksi uudistettu työpöytä on toteutettu responsiivisena, joten se mukautuu käytettävän laitteen näytön kokoon.

Työpöytää kehitetään aktiivisesti lisää ja ensi vuodelle onkin luvassa taas uusia ominaisuuksia.

Esimiehen järjestämät koulutukset

Järjestämäni koulutukset

OmaPalvelu-toimintoa käyttävien asiakkaidemme esimiehet voivat nyt lisätä itse koulutuksia järjestelmään yksinkertaistetulla käyttöliittymällä. OmaPalvelun kautta esimies luo omatoimisesti alaisilleen nopeasti ja helposti koulutustapahtumat ilman laajempia hallintatyökaluja.

Tämä koulutusten perustamisen kevytversio vähentää hallintakäyttäjien työkuormaa ja antaa helposti omaksuttavat työkalut käyttäjille, joilta ei odoteta syvempää perehtymistä järjestelmään.

Palautetyökalu

Koulutuspalaute

Koulutuspalautteiden hallinta uudistettiin täysin. Hallintapuolen käytettävyys on nyt paljon suoraviivaisempi ja palautteen jättäjän lomakenäkymä on selkeämpi sekä mobiiliystävällinen. Myös palautevastausten raportointi on uusittu. Palautekysymykset voidaan jakaa useammalle sivulle.

Tapahtuman perustietojen käytettävyyspäivitys

Koulutushallinnan etusivu

Julkaisemme pian myös tapahtuman perustietojen kenttiin pienen käytettävyyttä parantavan muutoksen. Muut tiedot -otsikon alla olevat kentät siirtyvät perustietolomakkeen pohjalle ja Sisäiset lisätiedot -kenttä siirtyy myös Muut tiedot -otsikon alle. Lisäksi moni tilaa vievä ja turhaa klikkailua vaativa valintakenttä muutetaan näteiksi alasvetovalikoiksi.

Mitään ei siis poisteta perustiedoista. Järjestämme tiedot vain järkevämmin sekä vähennämme klikkailun ja tilan tarvetta.

Koulutusten hallinta, Tuotekehitysuutiset, Yleinen
FacebookTwitterLinkedIn