Koulutusten arviointi ja seuranta

Seuraa henkilöstön koulutuksia ja tarkastele järjestettyjä tapahtumia. Hyödynnä koulutusvähennys helposti käyttäen valmista koulutusvähennysraporttia. Kehitä koulutustesi laatua keräämällä palautteet automatisoidusti.

Raportointityökalulla voidaan koostaa raporttipohjien ja niillä annettujen hakukriteerien pohjalta Tapahtumahallinnasta haettuja tietoja. Arviointi ja seuranta on helppoa, sillä  visuaalisilla ja helposti omaksuttavilla raporteilla voi tarkastella erilaisin hakusuodattimin esimerkiksi koulutusten, tapahtumien ja osallistujien perustietoja, osallistujamääriä sekä osallistumisten eri tiloja.

Koulutusten arviointi ja seuranta

Koulutusten raportointi

Luot ja tallennat haluamasi koulutushallinnan raportit monipuolisilla työkaluilla. Tiedot tulevat reaaliaikaisesti suoraan järjestelmästä ja voit tehdä Pivot-työkalulla nopeasti erilaisia ad hoc -raportteja. Järjestelmässä on myös valmiita raporttipohjia koulutus-, osallistuja-, kouluttaja-, palaute-, sekä koulutusvähennysraportteihin. Räätälöitävät Excel-raportit täyttävät vaativimmatkin raportointitarpeet. Raporttien lukuoikeudet voidaan rajata käyttäjäroolikohtaisesti.

eTaika koulutusten raportointi

Palautteiden ja kartoitusten keräys ja käsittely

Koulutuspalautteiden kerääminen on automatisoitu ja palautekyselyt voi lähettää osallistujille suoraan eTaikasta. Palautteista voi nopeasti luoda halutut raportit. Lähetä osallistujille ennakkoon kartoittavat kyselyt (esimerkiksi lähtötason kartoitus, osallistujien odotukset tai ruokavaliota majoitusta tms. koskevat käytännön järjestelyt) ja kerää tapahtuman jälkeen palaute. Tarkastele vastauksia joko suoraan järjestelmässä tai vie ne ulos jatkokäsiteltäväksi. Palautekyselyiden luominen on nopeaa valmiiden pohjien avulla, ja uusienkin lomakkeiden laatiminen on vaivatonta. Kysymysten vaihtoehtoisia vastauksia voi myös pisteyttää mm. keskiarvojen laskentaa ja raportointia varten.

Koulutuspalaute

Koulutusten hallinta